Deputatul Stelian Ion a fost oficial desemnat candidatul Uniunii Salvați România (USR) pentru funcția de primar al municipiului Constanța. Aceasta reprezintă o continuare a implicării sale în competiția electorală, având în vedere că a candidat și în alegerile anterioare din urmă cu patru ani, situându-se pe locul al doilea în acea cursă, conform informațiilor transmise de News.ro.

USR Constanța a comunicat într-un comunicat de presă emis luni că Adunarea Generală a partidului a luat decizia de a-l desemna pe Stelian Ion ca și candidat la Primăria Constanța, evenimentul având loc după finalizarea unui proces intern de selecție organizat de filiala municipală a partidului.

În declarațiile sale, Stelian Ion a amintit de experiența din 2020, afirmând că atunci a fost foarte aproape de a câștiga Primăria Constanța. El a subliniat că în alte orașe din țară, primarii USR au demonstrat că se poate administra eficient și în interesul cetățenilor, și că a venit momentul să aducă această schimbare și în Constanța.

De asemenea, Stelian Ion a criticat actuala administrație locală, acuzând primarul Vergil Chițac și Partidul Național Liberal (PNL) că au dezamăgit alegătorii în mandatul lor, numindu-i instrumente în mâinile PSD pentru propriile interese imobiliare.

După desemnarea sa, Stelian Ion a menționat că rezultatul acestui vot reprezintă un pas conform statutului și că vor urma discuții pentru desemnarea unui candidat unic în cadrul viitoarei alianțe locale.

Deputatul USR a încheiat prin a sublinia că municipiul Constanța trebuie să revină în posesia cetățenilor și să se elibereze de influența „politicienilor meschini” care au dominat orașul de ani buni. El a exprimat încrederea că, prin echipa sa și proiectele propuse, vor reuși să redemocratizeze orașul și să ofere soluții pentru problemele grave cu care se confruntă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.