Nu aruncați deșeurile voluminoase oriunde! Vă rugăm să le depozitați în bena de culoare verde! Săptămâna aceasta, 05.02.20224-11.02.2024, containerul pentru depozitarea deșeurilor de dimensiuni mari este amplasat în zona CET, pe aleea Egretei.

Putem depozita în aceste bene: mobilier vechi, deteriorat, canapele, rafturi, dulapuri, saltele, saltele, usi, obiect de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

NU putem depozita în aceste bene: deșeuri rezultate din construcții, demolări, deșeuri de echipamente electrice și electronice, deșeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal, sticlă)

Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”.

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A, telefon: 0723 372 163.

Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.