Vineri, patru locuitori ai Constanței au ales să facă o faptă bună adoptând căței din Adăpostul Public de Animale Abandonate. După ce au solicitat detalii despre cățeii disponibili, aceștia au vizitat adăpostul și au ales să aducă acasă pe Rainbow, Sparkle, Dash și Pinkie. Patrupezi au plecat entuziasmați, nerăbdători să își înceapă viața alături de noile lor familii.

Mulțumim constănțenilor pentru sprijinul acordat în demersurile noastre de adopție. Invităm comunitatea să continue să ne susțină în campania „Adoptă un cățel!”. Implicarea și sprijinul vostru sunt esențiale. Facem un apel către iubitorii de animale să adopte responsabil și să ofere cățeilor șansa unei vieți mai bune.

Menționăm că toți cățeii disponibili pentru adopție sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, vaccinați conform programului de vârstă și beneficiază de îngrijire corespunzătoare, având și un carnet de sănătate la purtător.

Condițiile pentru procedura de adopție includ: prezentarea unui act de deținere a spațiului corespunzător creșterii și adăpostirii câinilor, dovada resurselor materiale pentru îngrijirea acestora, precum și acordul asociațiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adopției a mai mult de doi câini.

Cei interesați de adopția unui cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fosta Vârful cu Dor nr.5) conform următorului program:

  • Luni, marți, miercuri, vineri: 10:00 – 14:00;
  • Joi: 09:30 – 17:30;
  • Sâmbătă și duminică: închis.

Adopția este gratuită! Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733045213.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.