Având în vedere demersul de informare și consultare a publicului pentru elaborarea documentației de urbanism elaborare PUZ TOMIS I – TOMIS inițiat de UAT municipiul Constanța, publicul este invitat să completeze chestionarul ce vizează problemele specifice celor 2 cartiere, accesând următorul link: https://forms.gle/c7MfHeySQLCpaPVF8.

Chestionarul se adresează atât locuitorilor cartierelor Tomis I și Tomis II, cât şi celor interesaţi de această zonă. Documentația PUZ are ca obiectiv principal propunerea unei zonificări funcționale în teritoriul situat între Str. Ion Rațiu, Str. Poporului, aleea de acces la imobilele cu fața spre Bd. Alexandru Lăpușneanu, Str. I.G. Duca, Str. Constantin Brătescu, Str. Jupiter, Str. Mercur, Str. Dacia, Str. Decebal, Str. Ștefan Mihăileanu, Str. Sabinelor, Str. Zorilor, Str. Tudor Vladimirescu, Str. Miron Costin, limitele cadastrale ale loturilor cu front la Bd. Mamaia, Str. Eroilor și limitele cadastrale ale loturilor cu front la Bd. Mamaia, în vederea actualizării și agrementării reglementărilor urbanistice în acord cu tendințele de dezvoltare ale zonei și cu dezideratele locuitorilor.

Răspunsurile sunt anonime și vor contribui la procesul de actualizare a Planului Urbanistic Zonal Zona Tomis I-II realizat de Agorapolis pentru Beneficiarul Primăria Municipiului Constanţa.

În prezent, documentația PUZ Zona Tomis I-II se află în etapa de elaborare a studiilor de fundamentare, etapă în care vor fi realizate analize aprofundate asupra situației existente din zona de studiu PUZ.

Chestionarul se poate completa până la data de 31 august 2023.

Adresa de contact pentru sugestii şi întrebări: office@agorapolis.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.