Alina Gorghiu a făcut declarații importante joi seară, în cadrul unei apariții la Digi24, abordând problematica procurorilor DIICOT implicați în gestionarea Portului Constanța. În ultimii doi ani, nu a fost înregistrată nicio captură de droguri în Portul Constanța, un punct crucial de intrare pentru cantități semnificative de substanțe interzise, conform datelor oficiale.

Ministrul Justiției a anunțat că DIICOT va beneficia de un număr suplimentar de 25 de procurori, specializați în combaterea traficului de droguri. Alina Gorghiu a subliniat că dintre acești procurori, 8 vor fi desemnați pentru a se ocupa de activitatea din București, în comparație cu cei „3-4” existenți în prezent. Ministrul Justiției a accentuat importanța acestor procurori în București, în special în lupta împotriva traficului de droguri care afectează școlile și liceele.

Pe lângă aceasta, a fost anunțată venirea unui alt procuror la Constanța, fără a se specifica explicit și celelalte județe în care vor fi trimiși anchetatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.