Nava de croazieră Viking Rinda, sub pavilion elvețian, a ajuns în Portul Constanța, transmite Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa România”. Un număr de 166 de turişti se află la bordul navei, majoritatea americani, portul Constanța fiind ultimul vizitat în croaziera lor pe Dunăre, începută la Viena.

”Nava Viking Rinda, cu pavilion Elveţia, a sosit la terminalul de pasageri al Portului Constanţa, cu 166 turişti, majoritatea din Statele Unite ale Americii. Viking Rinda deschide azi sezonul de croaziere, urmând să mai revină de opt ori în Portul Constanţa în această vară”, se precizează în informarea Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa România”.

„Pentru aceşti turişti, Constanţa este ultimul port vizitat în croaziera pe Dunăre începută la Viena, o nouă serie de turişti urmând să se îmbarce pe 2 aprilie”, se mai precizează în informare.

În județul Constanța, pasagerii navei Viking Rinda au putut alege între un tur al oraşului şi staţiunii Mamaia, o degustare de vinuri la Murfatlar sau o excursie în Delta Dunării.

Viking Rinda are 95 cabine, o capacitate de 190 pasageri şi un echipaj de 53 persoane. Turiștii se pot recrea la teraselele vasului de croaziera, au la dispoziție o bibliotecă, un teren de minigolf, restaurante, un bar din sticlă care permite vederi panoramice. Nava a fost construită în anul 2013 şi are un design contemporan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.