Proprietarul unui teren din zona Midia Năvodari a fost amendat cu 50.000 de lei de către Garda de Mediu Constanţa pentru că acolo erau depozitate deşeuri. De asemenea, pe terenul respectiv se afla şi un utilaj încărcat cu deşeuri din construcţii şi demolări, iar firma care îl deţine a primit două amenzi în valoare de 20.000 de lei.

Garda de Mediu a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că au fost stabilite măsuri pentru curăţarea terenului.

“Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu Constanţa, împreună cu colegii detaşaţi de la Comisariatul Judeţean Suceava, au sancţionat proprietarul unui teren din zona Midia Năvodari cu amendă de 50.000 lei pentru neluarea măsurilor de prevenire a abandonării deşeurilor şi neasigurarea salubrizării proprietăţii. Au fost stabilite măsuri pentru curăţarea terenului, predarea şi transportul deşeurilor, cu respectarea prevederilor legale în domeniul gestionării deşeurilor”, se arată în comunicat.

De asemenea, pe terenul respectiv a fost identificat un autovehicul de mare tonaj încărcat cu deşeuri din construcţii şi demolări. Proprietarul mijlocului de transport, o societate comerciala, a primit două sancţiuni în valoare de 20.000 lei pentru încălcarea prevederilor legale privind transportul deşeurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.