Primăria Constanța a atribuit, prin procedură directă, un contract de 53.000 de euro unei firme fără activitate și angajați, conform Ministerului Finanțelor, transmite Info Sud-Est. Portalul de achiziții publice arată că procedura a început în 5 ianuarie, iar oferta firmei a fost acceptată de primărie în 10 ianuarie.

Societatea Sea Morsa SRL, căreia primăria i-a atribuit direct achiziția de 53.000 de euro, a fost înființată în 2017, îl are în prezent ca asociat unic pe Bogdan Lăcustă, și conform informațiilor furnizate de Ministerul Finanțelor, nu a desfășurat vreo activitate și nu a avut angajați de la înființare până în prezent.

SC Sea Morsa SRL a fost înființată în 2017 sub denumirea SC Sea Morsa Film SRL și avea ca obiect de activitate „producție cinematografică, video și de programe de televiziune”, iar ulterior și-a schimbat obiectul de activitate. În niciuna din variante societatea nu a desfășurat activități și nu a avut angajați

Conform informațiilor de pe platforma de achiziții publice, pentru cei 53.000 de euro dați de primărie, compania ar trebui să igienizeze 125 de stații de autobuz, pe parcursul anului 2023. Curățarea se va face ori de câte ori este necesar, cel puțin de două ori pe săptămână, se precizează în caietul de sarcini.

Primăria Constanța a transmis că ”s-a făcut cercetare de piață, iar criterul de atribuire a fost prețul cel mai mic”: ”Este un serviciu foarte necesar, întrucât aceste stații sunt vandalizate constant, murdărite, se lipesc diverse afișe etc”, au transmis reprezentanții primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.