Pe o plajă din Constanța, luni, a fost descoperit un pachet învelit în folie de plastic și conținând o substanță albă, presupus a fi droguri. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, polițiștii de la Secția 1 Poliție au fost alertați în jurul orei 11:55 cu privire la acest incident.

Echipa de intervenție a descoperit ambalajul suspect, care era sigilat într-o folie de plastic transparentă și conținea o substanță albă cu potențiale efecte psihoactive. Autoritățile au preluat pachetul în vederea investigațiilor ulterioare, implicând atât Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), cât și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

Cercetările în acest caz sunt în curs pentru a determina natura exactă și proveniența substanței respective, precum și pentru a lua măsurile legale adecvate. Trebuie menționat că în trecut au fost înregistrate situații similare, cum ar fi episoadele din martie-aprilie 2019, când pachete de cocaină au fost descoperite pe plajele litoralului românesc și în zona Sfântu Gheorghe (Tulcea). În acea perioadă, pachete similare au fost observate și în Bulgaria, în apropierea frontierei cu România, totalizând o cantitate de peste o tonă de substanțe interzise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.