Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis, duminică noapte, un mesaj RO-Alert în județul Tulcea și municipiul Galați. Populația a fost informată despre ”posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian”:

”În urmă cu scurt timp Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis un mesaj Ro-alert prin care populația din zona de nord a județului Tulcea este informată despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian. Mesajul este unul de informare și prevede recomandări de protecție pe care locuitorii din zonele vizate trebuie sa le ia În cazul în care aceste obiecte cad în apropierea zonelor locuite. Mesajul ro alert a fost transmis pentru zona de nord a județului Tulcea și zona de frontieră din municipiul Galați respectiv plaja Cotul Pisicii către Vama Giurgiulești”, se arată în mesajul transmis de autorități.

În tot acest timp, mai mulți localnici au filmat și au publicat pe rețelele de socializare un atac drone, respectiv bombardamente care aveau loc pe malul ucrainean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.