Temperatura în Constanța trece în a doua zi de Paște de 17 grade, iar hotelierii își fac deja planurile pentru rezervările de 1 Mai.

Conform Antena 3, aproximativ 100 de hoteluri vor fi deschise în stațiunile românești de la Marea Neagră, iar din 1 iunie, 90% din unitățile de cazare vor fi gata să îi primească pe turiștii nerăbdători să petreacă o vacanță la malul marii.

Mulți hotelieri au făcut investiții și au amenajat unitățile de cazare, pentru a-i primi pe turiștii care vor sosi în curând. Se lucrează intens în această perioadă pe litoralul românesc, pentru ca plajele să ofere momente de relaxare și odihnă.

Patruzeci de hoteluri au primit turiști de Paște și 100 vor fi deschise la mare de 1 Mai. Pachetele au fost lansate de mult, astfel că deja unele hoteluri se laudă cu un grad de ocupare maxim în vacanța de 1 Mai.

Pentru vacanța de Ziua Muncii, prețurile pornesc de la 162 lei în stațiunea Mamaia, pentru un hotel de două stele, pe când la un hotel de trei stele, prețurile pornesc de la 197 de lei pentru perioada de 1 Mai.

Tarife de 1 Mai pe litoral, sejur de minim trei nopți

  • 189 lei/noapte Mamaia, fără masă, trei stele
  • 110 lei/noapte Eforie Nord, fără masă, trei stele
  • 228 lei/noapte Mamaia, cu mic dejun, trei stele
  • 238 lei/noapte Mamaia, cu mic dejun, patru stele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.